Evenementen beveiliging

Evenementen beveiliging


Elk evenement heeft zijn eigen karakter en heeft zo zijn eigen verschillende soorten risico’s. Bedrijfsfeesten, Horeca- en Horecalocaties, Congressen en ieder ander vorm van een Evenement hebben gemeenschappelijke termen die uw evenement tot een succes zal leiden.

De belangrijkste gemeenschappelijke term is de beleving en ervaring van uw bezoekers. Professionele, goed opgeleide, servicegerichte, klantvriendelijke en gastvrije beveiligers zullen zorg dragen om het resultaat bij uw bezoekers positief te laten ervaren.Er zal eerst samen met u gekeken worden wat u precies nodig heeft om uw eigen evenement zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen.

De taken kunnen zeer divers zijn; van toegangscontrole, visitatie, begeleiding van artiesten en/of VIP’s, stand-by teams, kassa (geld)begeleiding tot aan het meegaan op tournee van een bepaald evenement en daarbij op elk verschillende locatie de veiligheid van de organisatie en de bezoekers te waarborgen.Indien nodig kan er, in samenwerking met onze professionele en vaste partners,EHBO, Verkeersregelaars, Brandwachters, Hondengeleiders en Valet Parking geleverd worden om van u alle zorg te ontnemen en dus een pakket aan te bieden.

Voor meer informatie en mogelijkheden, neemt u contact met ons op.


 

contact

  • Email: info@tgsecurity.nl
  • Website: www.tgsecurity.nl
  • Tel: 0627179647