Bouw beveiliging

Bouwbeveiliging


Helaas is het een veel voorkomend probleem: Inbraak, Diefstal en Vernieling in de bouwsector. Het kost de bouwsector miljoenen euro’s per jaar.

Een hekwerk met een hangslot voldoen allang niet meer en houdt de criminelen en vandalen niet tegen. Gereedschappen en materialen verdwijnen omdat er nihil of geen controle en toezicht er op plaatsvindt. De gevolgen kunnen voor uw bouw onderneming veel geld en tijd kosten. Aangezien beide zeer belangrijk zijn voor de bouw, kunnen de gevolgen rampzalig zijn wanneer u het bouwterrein onbeveiligd achterlaat. Gestolen en/of vernielde materialen kosten veel geld en kan hierdoor uw opleveringstermijn in gevaar komen.

Ook verzekeringsmaatschappijen stellen tegenwoordig harde en strenge eisen wat betreft de beveiliging. De kosten die gemaakt zullen worden voor de beveiliging, zal uiteindelijk terugkeren in de vorm van kostendrukking vanwege minder diefstal en vernielingen en de verzekeringspremie kan worden verlaagd. De werkzaamheden van bouwbeveiliging bestaat o.a uit controle van aanwezigheid van onbevoegden, aanwezigheid van goederen en materialen, schade aan het object, gevaarlijke situaties in het pand en de omgeving, staat van het pand en de omgeving, controle op storingen van installaties, controle op verlichtingen die onnodig branden/ defect zijn en doormelden van acute situaties. Op verzoek kunnen bijkomende controles/werkzaamheden uitgevoerd worden.

Voor meer informatie en mogelijkheden, neemt u contact met ons op.


 

contact

  • Email: info@tgsecurity.nl
  • Website: www.tgsecurity.nl
  • Tel: 0627179647