Over ons

Ik zal mij allereerst even voorstellen

Ik ben Talha Gündüz van T.G. Security. Na jarenlang op meerdere gebieden in de beveiligingsbranche ervaring te hebben opgebouwd, heb ik de stap genomen om achter mijn ambities aan te gaan. De 1e stap is hiermee gezet en T.G. Security is ontstaan. T.G. Security is een zeer jong en dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Door de ervaring en kennis die wij in huis hebben, aangeleerd met behulp van de juiste experts van het vak in de naaste omgeving, kunnen wij u vertellen dat elke opdracht met succes afgerond zal worden.

Waar staat T.G. Security voor

Op alle gebieden in de breedste zin; Inzetbaarheid, Professionaliteit, Flexibiliteit, Gastvrijheid en Klantvriendelijkheid zijn de juiste passende kernwoorden van T.G. Security. Van Evenementenbeveiliging (o.a. bedrijfsevenementen), Persoonlijke beveiliging, Objectbeveiliging, (gespecialiseerd in) hotel security tot aan beveiligings- en veiligheidsadviezen geven en (laten) uitvoeren, specifieke BHV & Beveiligingsprotocollen schrijven voor de gewenste locatie zijn enkele voorbeelden waar zeker de ervaring in ligt. En natuurlijk niet te vergeten dat wij het zeer hoog in het vaandel hebben staan om altijd als gastheer over te komen en te wezen, totdat de situatie om iets anders vraagt. De omschakeling hiervan zal altijd op een hoog professioneel niveau plaatsvinden.

 


Vakbekwaam

Ervaring door de jaren heen heeft gezorgd om selecties te maken. Hierdoor is er een selecte groep van professionals ontstaan waarmee wij samen werken. Doordat deze groep uit ervaren professionals ontstaat; kunt u ten allen tijden verzekerd zijn van kwaliteit bij een opdracht of opdrachtgever. Door de juiste combinatie van de juiste personen in te zetten zal dit worden gewaarborgd.

T.G. SECURITY heeft een Ministeriële goedkeuring onder nummer: ND-4689.

contact

  • Email: info@tgsecurity.nl
  • Website: www.tgsecurity.nl
  • Tel: 0627179647